27 de nov. 2010

Estrena del nou Itinerari Pedra de Girona


Benvolguts veïns i amics del barri de les Pedreres de Girona.

El proper diumenge 28 de novembre pel matí tindrà lloc la "3era Passejada amb Natura i Cultura a les Pedreres" que preten fer conèixer el nostre barri tot passejant per indrets de natura amb magnífiques vistes de la ciutat i acompanyats de guies que són bons coneixedors d'allò que visitarem.

Enguany podrem estrenar recorregut pel nou "Itinerari Turístic : Pedra de Girona", pujar fins a la Torre Alfons XII i visitar l'interior de la mateixa.

Consulteu l'itinerari a WIKILOC. Dificultat baixa. Apte per a totes les edats.

Animeu-vos a acompanyar-nos!!

Fins llavors,

Pilar Adroher
presidenta AV Pedreres-Fora Muralla



Veure Itinerari



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, us felicito i encoratjo a continuar DIVULGANT i ENSENYANT el BARRI,que és FANTÀSTIC!
No cal dir que podeu COMPTAR amb el personal de l'escola ANNEXA !!!
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Vagi, no he pogut anar-hi... segur que ha estat molt interessant, no ho fareu altre dia? O si no estaria bé incloure en el blog fotos i el que s'ha explicat.

pat ha dit...

Doncs bé, hem tingut un prou bon temps que ens ha deixat fer i gaudir del passeig en la natura i amb excel·lents vistes, la descoberta cultural d' aquest nou itinerari que tindrem al barri per sempre més, per a repetir-lo en grup i/o individualment, guiats pel tríptic que avui s'ha repartit i estarà a disposició de l'Oficina de Turisme de la ciutat. I esperem treure'n molt suc d'aquest "IT: Pedra de Girona" d'ara en endavant, des del punt de vista turístic i com a recurs educatiu també, tant per l'escola del barri com les demés escoles de Girona.