20 de des. 2010

Campanya Creu Roja de recollida de joguines

Des del 1992 Creu Roja Joventut a Girona porta a terme la Campanya de Recollida de Joguines. Aquesta campanya va néixer per tal de cobrir les necessitats de milers d’infants de Catalunya amb dificultats econòmiques i socials importants.

Degut al context de crisi actual ha augmentat molt el nombre d’usuaris i usuàries als quals arribem. L’any passat, en aquesta campanya varem repartir 6.500 joguines a més de 3000 nens i nenes d’arreu de la província i aquest any preveiem una allau de sol•licituds encara més gran.

A més d’aconseguir joguines per a tots els infants de les famílies més desafavorides de la comarca del Gironès, la Campanya també pretén fer difusió de la importància de la joguina educativa, no bèl•lica i no sexista per a l’educació dels nens i nenes així com sensibilitzar de la importància de compartir i de no excedir-nos amb els regals.

A Creu Roja no disposem dels suficients recursos per oferir els regals que aquests infants es mereixen, i és per això que necessitem l’ajuda de tothom qui vulgui col•laborar. La Campanya de recollida de joguines és doncs, una crida a la solidaritat amb l’objectiu de lluitar contra la indiferència i promoure una resposta social activa.

Com pot exercir la seva solidaritat?:

 Aportant i/o recollint joguines noves.

 Fent una aportació econòmica voluntària o un donatiu (amb la possibilitat d’una deducció fiscal ) al Banc Santander al número de compte 0049-1807-33-2510164323

Alba Jaén Calm
Coordinadora de la Campanya

Creu Roja Joventut Girona
972 22.22.22

MÉS INFORMACIÓ




1 comentari:

Anònim ha dit...

I per que les joguines han de ser noves, no hi ha prou amb que estiguin en bon estat? Crec que també s'haurien de fomentar valors com el reciclatge i la creativitat, i deixar de comprar tant.