Data
26 de març de 2011
Lloc
Hotel AC Palau Bellavista (Girona)
Descripció de l'activitat
Breu explicació de l’elaboració de formatges, lliurament de dossier i tast de formatges (sopar opcional)
Duració del tast
2 hores, de 20 a 22 h
Tast de formatges
Tetilla
Tou dels til•lers
Reblochon
Munster Geromé
Ibores
Petitó
Curat del petitó
Manchego
Roncal
Idiazabal
Ovella Ripollesa
Blau de Centelles
Rocafort
Cabrales
Copa de vi blanc / Copa de vi negre
Preu tast per persona
24 € IVA inclós
Condicions
Mínim 15 participants. En cas de no arribar-hi, es suspendrà la sessió
Tast de formatges + Sopar (inclou el tast, segon plat, postres, aigua, beguda i cafè). Cal triar el segon plat:
-Suprema de Sant Pere amb pèsols, llima i oli de carbó
-Filet de tonyina amb chutney de mango i poma verda
-Confit d'ànec amb ginebró i cilantre, i puré de peres al cardamon
Preu tast + sopar per persona
48 € IVA inclós
Organitza
Associació de Veïns Pedreres-Fora Muralla
AC-Hotels
Restaurant Numun
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada