20 de març 2011

Tast de formatges (sopar opcional)










Data
26 de març de 2011

Lloc
Hotel AC Palau Bellavista (Girona)

Descripció de l'activitat
Breu explicació de l’elaboració de formatges, lliurament de dossier i tast de formatges (sopar opcional)

Duració del tast
2 hores, de 20 a 22 h

Tast de formatges
Tetilla
Tou dels til•lers
Reblochon
Munster Geromé
Ibores
Petitó
Curat del petitó
Manchego
Roncal
Idiazabal
Ovella Ripollesa
Blau de Centelles
Rocafort
Cabrales
Copa de vi blanc / Copa de vi negre

Preu tast per persona
24 € IVA inclós

Condicions
Mínim 15 participants. En cas de no arribar-hi, es suspendrà la sessió

Tast de formatges + Sopar (inclou el tast, segon plat, postres, aigua, beguda i cafè). Cal triar el segon plat:

-Suprema de Sant Pere amb pèsols, llima i oli de carbó
-Filet de tonyina amb chutney de mango i poma verda
-Confit d'ànec amb ginebró i cilantre, i puré de peres al cardamon

Preu tast + sopar per persona
48 € IVA inclós

Organitza
Associació de Veïns Pedreres-Fora Muralla
AC-Hotels
Restaurant Numun