2 de maig 2011

Club de lectura per a adults a la Socioteca Annexa



Des de la Socioteca Annexa Joan Puigbert volem crear un Club de lectura per a adults obert a tota la comunitat educativa: pares, mares, mestres, avis, veïns, etc...

L’objectiu del Club de lectura serà el de compartir el plaer per la lectura, reunir-nos i comentar el llibre que prèviament haurem triat i llegit. Per a la primera trobada hem escollit el llibre: "El sindicat dels policies jueus" de Michael Chabon

Aprofitant que aquest llibre ha estat traduït per l’Ernest Riera (pare d’un alumne de l’escola), us proposem de trobar-nos el dijous 2 de juny a 2/4 de 10 del vespre a la Socioteca de l’Annexa per tal de comentar-lo tots junts, lectors i traductor.

Segurament aquest serà el primer i únic llibre que podrem compartir aquest curs 2010-2011 però esperem que la idea engresqui a molta gent i que a partir del setembre es pugui reprendre l’activitat del Club.

Per això seria molt interessant que tothom que vulgui participar al Club, aporti idees sobre nous llibres que podem llegir més endavant.

Si ja teniu clar que voleu formar part del Club de lectura, sapigueu que tenim uns exemplars de “El sindicat dels policies jueus” a la Socioteca i que podeu passar de dilluns a divendres, de 5 a 7, a recollir el vostre i apuntar-vos al Club.

Fins al 2 de juny!