7 de set. 2011

Obres a la pujada de les Pedreres fins el proper divendres 16 de setembre

NOTA INFORMATIVA DE L'AJUNTAMENT
  
El tancament a la circulació de vehicles a la pujada de les Pedreres s'allargarà fins el proper divendres 16 de setembre.

A causa de la reparació d'una fuita a la xarxa d'aigua potable les obres es prorrogaran quatre dies més del previst.

Programa de les afectacions a la circulació:

A partir del divendres 9 de setembre a les 8 hores, als carrers Canigó i pujada de les Pedreres, no es permetrà l'accés de vehicles, a causa de l'abocament de formigó.

A partir de dissabte 10 de setembre a les 16 hores, s'obrirà a la circulació de vehicles la pujada de les Pedreres en el tram comprès entre els carrers Regiment de Baza i Terç de Miquelets.

La pujada de les Pedreres en el tram comprès entre els carrers Terç de Miquelets i passeig Fora Muralla romandrà tancada a la circulació de vehicles.

A partir del dimarts 13 de setembre a les 8 hores, no es permetrà l'accés als guals de la pujada de les Pedreres en el tram comprès entre el passeig Fora Muralla i el carrer Terç de Miquelets.

A partir del divendres 16 de setembre a les 10 hores, s'obrirà la pujada de les Pedreres a la circulació de vehicles.

Fins al divendres 16 de setembre, desviaments a la circulació de vehicles:

Els vehicles que hagin d'accedir als carrers Canigó, Pirineu, Terç de Miquelets, Regiment de Baza, Enric Prat de la Riba, Bellavista, pujada d'Alfons XII i el sector de Torre Gironella, hauran d'accedir pel camí del Placo dels Sastres.



Fins el divendres 16 de setembre, afectacions al Bus urbà -Línia 7-:

Durant les obres quedarà anul·lat el servei a la Universitat de Girona i al passeig Fora Muralla.

En sentit pujada circularà des de la parada de plaça Catalunya cap a General Mendoza, carrer del Carme, carrer Onyar, carrer Olivera, Palco del Sastres i Pujada Alfons XII. Es posarà una nova parada a General Mendoza (davant del Mercat del Lleó), al camí del Palco dels Sastres (CEIP ANNNEXA).



 En sentit baixada, circularà per Isabel la Catòlica, Vista Alegre i carrer del Carme. La parada propera al Jardí de la Infància (sentit baixada) serà traslladada al carrer Carme número 15. Es posarà una nova parada (sentit baixada) a Isabel la Catòlica (davant l' IES Vicenç Vives)

Esperem que sabreu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui produir.

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al departament de Mobilitat de l'Ajuntament (972 419 002) o bé a la bústia d'avisos del web municipal https://www.girona.cat/avisos/ .