12 de maig 2012


L´aparcament de Fora Muralla (UdG) obert fins el 20 de maig

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Universitat de Girona per tal d'obrir públicament l'aparcament del campus

 11:15   
VOTI AQUESTA NOTÍCIA  
GIRONA | DDG L'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Universitat de Girona per tal d'obrir públicament l'aparcament del campus del Barri Vell, situat a la zona de Fora Muralla, a partir d'avui i fins al 20 de maig.
Amb la previsió d'arribada de milers de visitants durant Girona, Temps de Flors (del 12 al 20 de maig), l'Ajuntament de Girona ha acordat amb la Universitat de Girona l'obertura de l'aparcament de darrere la facultat de Lletres de la UdG, que diàriament és utilitzat per personal de la mateixa universitat.
La regidora de Turisme i Comerç i responsable de l'esdeveniment floral de la ciutat, Coralí Cunyat, ha assenyalat que d'aquesta manera "es facilita una mica més l'accés al centre històric als milers de visitants que vindran aquests dies a la ciutat".
La iniciativa plantejada pel consistori gironí per donar cabuda a la important arribada de turismes ha comptat amb la bona predisposició i col·laboració de la Universitat de Girona, que disposa d'aquest aparcament situat a escassos metres de les desenes d'exposicions florals, patis i jardins.
L'aparcament havia estat de titularitat municipal fa anys però l'anterior govern va arribar a un acord amb la UdG per cedir-li l'ús per als treballadors i professors de la Universitat.

Diari de Girona
12 de maig de 2012