24 d’ag. 2012


Els Jardins de la Muralla ballen al ritme de reggae

Els veïns de Les Pedreres organitzen actes estiuencs per dinamitzar l'espai, esperant tenir un local propi






Girona serà avui l'escenari d'una vetllada dedicada a les sonoritats jamaicanes, el "Reggae Music Night & Day", que es durà a terme als Jardins de la Muralla. L'entorn no podria ser més adequat, i és que segons els organitzadors de l'activitat, aquest és un espai perfecte per a "una música que convida al relax, plena de bones vibracions".


Els concerts començaran a les set de la tarda, amb un sound system; a les 10 serà el torn de l'actuació en directe de Cool Rulers i Emma López. Des de l'organització es destaca que tots els concerts són gratuïts, i que "els músics i actors que hi participen ho fan per col·laborar amb la proposta de dinamització d'aquest espai". Precisament, és l'associació de veïns de Les Pedreres la que s'ha implicat en l'0rganització, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, per tal de trobar nous usos a l'entorn a l'estiu. El barri vol un espai social


Des del mes de juliol i fins ara han actuat diversos grups de música i teatre; entre ells destaquen Desastrosus Cirkus, la Banda de la Impremta, Mar Amunt, Buena Onda, PorHoySi o Perigallo Teatro, entre d'altres. La programació s'allargarà fins al mes de setembre; i a banda dels concerts d'avui, la propera activitat prevista es durà a terme el divendres de la setmana vinent, dia 31 d'agost. Es tracta de l'actuació del grup de dansa i percussió del Senegal, Casumaï.


De cara al mes de setembre, els veïns de Les Pedreres han programat un concert amb el pianista de jazz Nito Figueres i la cantant Sandra Fern. També hi haurà espectacles infantils i una jam session oberta a tothom que hi vulgui participar. 


Des de l'associació de veïns de Les Pedreres es valora molt positivament la iniciativa de l'Escenari Lliure, en tant que "posa de manifest la necessitat que el barri disposi de local social propi, al costat dels Jardins de la Muralla, on desenvolupar aquestes activitats i d'altres que vagin més enllà de l'època estival".

24/08/2012