12 de jul. 2013









4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un vei del barri, i no sabia com trobar les propostes per poder anar a votar el dimecres. Al final un senyor m'ha dit que havia danar a la pagina de la assosiacio i el meu fill me la obert (també podrien haver-ho enviat d'una altra manera, ja que les persones grans no estem avesades a consultar les coses a l'ordinador). Pero bé, la meva sorpresa ha sigut que nomes hi ha 1 projecte. No ho trobo gens be, hi hna altres coses que no se'n parla i son més necessaries. Perque no ens consulten res abans de fer les coses, aquesta assosació =????.

Anònim ha dit...

He vist en el panell d'anuncis la proposta de la muralla sense els arbres, i he pensat que haviem retrocedit 300 anys, a l'època de que Girona estava emmurallada i aixo eren els extramurs, per aixo se'n diu fora muralla. En aquella epoca no hi vivia ningu ni hi havia vegetació.
Jo pensava que les propostes eren per anar endavant, no per retrocedir, anem bé.

Una veina del barri

Anònim ha dit...

SI ELS XIPRESOS POGUESSIN CRIDAR (1ª part)
Avui tenim que opinar sobre el projecte presentat, sinó no cal queixar-se després.
De tota manera no m'estranya que la gent del barri cregui que es fan les coses sense preguntar res als veïns, ja que si us fixeu en aquesta mateixa pagina web (en la secció de “Demandes del Barri pels propers 4 anys” hi ha una opinió d'un tal Carles, que, ja en data 6 maig 2011, era molt critic sobre com es decidien les coses sense consens i estava alucinat amb la proposta de DESFORESTACIO DELS JARDINS FORA MURALLA. Heu vist que no ho han ni valorat?
El que opino sobre “la UNICA” proposta presentada :
- Al ser només “una proposta”, la reacció dels veïns es -no cal votar perquè ja esta tot decidit !!- .
Haurien d'haver pensat que cantava massa, clar que es la manera més fàcil de poder realitzar el que tenen previst sense problemes. Ho sento però aquí se'ls hi ha vist el plumero. I si no ho han fet amb mala intenció, tenen molt poca experiència, perquè ja s'ho podien pensar que la gent s'oposaria a tallar els arbres i a altres aspectes.
Ara lo únic que podem fer es donar un SI a el que ens sembli correcte (com a la nova seu) , i afegir-hi un NO a alguns aspectes. Espero que la gent no es talli, no sigueu conformistes, que es el nostre barri !!
Aspectes de la proposta que trobo INNACCEPTABLES:
- Molt malament que la passera la dibuixin a sobre de la actual gespa, i també que només arribi fins la porta de la nova seu. HA DE PASSAR PEL MIG DEL PARC, començant efectivament a la rodona i continuant per on hi ha la sorra, però no per sobre la gespa, que no volem perdre zones verdes !!.
I HA D'ARRIBAR A L'ALTRA BANDA, perquè ha de ser util pels 365 dies de l'any, per passar amb el carret dels nens, carret de la compra, en bici, per no deixar-se les sabates, etc..
- El Xiringuito: encara que l'embelleixin dient-li guingueta, en serio, els veïns ja no ens en sabem avenir !!
Recordeu que en la Assemblea varem insistir molt en que no acceptaríem més el tema dels sorolls dels concerts?. Doncs queda clar que la solució d'aquest parc no es anar per la via de fer espectacles i musica ambient (recordeu que els últims temps era un “Escenari lliure” on es considerava que no importava si es feien sorolls). Per sort sembla que ho han entès i aquest estiu hem pogut descansar.
Jo crec que un xiringuito si no hi ha espectacles musicals no te massa logica.
El que realment cal per poder disfrutar del Parc es aconseguir que estigui NET, ILUMINAT, SENSE CAQUES, CUIDADA LA VEGETACIO,...
(continua)

Anònim ha dit...

2ª part de : SI ELS XIPRESOS POGUESSIN CRIDAR
- I ara ve lo bo : la ubicacio del xiringuito.
En el planol no hi dibuixen on posarien el xiringuito ni els WC.
Com es pot votar una cosa si no esta explicada? Si el bar estigues dins la seu em semblaria be, però em penso que volen un modul prefabicat, i a sobre de la gespa? Quina imatge !!
Crec que uns WC dins la seu seria molt necessari, però a fora es escarós. Sabeu que cal netejar-ho minim 2 vegades al dia? Expliquen com ho faran? Hi ha pressupost ? Qui els utilitzara, quatre guiris despistats ?
I el no va más: la terrassa del xiringuito.
Com que no saben on posar-la, es fan la pixa un lio i proposen posar-la en la zona davant de la porta de la seu, on hi han els famosos xipresos. Però, per poder fer aquest paviment d'entrada a la Mercè + terrassa, saps que? tallarem tots els xipresos així el podrem fer mes planer. Total son arbres centenaris i mes alts que la muralla però no els hi importa, doncs endavant que si els veïns no es queixen anem fent... Ah i les palmeres tampoc els agraden i fora !!. Només aviso, ens hi posarem al davant. Cal explicar-li a l'arquitecte que això es un parc amb vegetació, i que sense arbres no te sentit, i que estèticament no en te ni idea ??


PROPOSTA: ( Tingueu clar que els projectes no estan fixats, es poden modificar )
- Votar que SI a la seu de la Merçè (es molt millor que l'antiga, fabulós haver-ho aconseguit)
- Afegir un NO rotund als aspectes ilogics i proposar :

- Passera/es pel mig de la sorra i de banda a banda . (No destruir zona gespa sota muralla per fer passera).
- Oposició total a tallar ni un arbre.
- Prioritari arreglar el Parc i deixar-lo en condicions, que no ho esta : Arbrat que no es rega i es mor, herba-gespa que fa pena mirar-la, procurar plantar mes vegetació i conservar la que encara resisteix, enllumenat per poder-hi passar a la tarda-vespre, passera en zona sorra, pensar seriosament en solució gossos deslligats, ...
- WC dins la seu.
- Promoure activitats a la ludoteca i al local social de la Merçè.