20 d’abr. 2016

Projecte Temps de Flors


Benvolgudes famílies

Com cada any, s'acosta el moment d'engalanar la muralla de la ciutat per temps de flors amb un projecte que compartim l'associació de veïns i l'escola amb l'Ampa. Aquest any el projecte del Temps de Flors de l’escola Annexa a la Muralla,  el dediquem a la Mireia, la Bruna i la Sira.
 
L’hem pensat de manera positiva com a elles els hauria agradat però amb un punt d'introspecció per tal que cadascú ho pugui viure com un homenatge a la seva manera. 
La idea neix d'un projecte que teníem en ment amb la Mireia, que era una de les ànimes d'aquest projecte compartit de cada any, i que encara no havíem pogut realitzar: construir una gran instal·lació de joc,  transitable, amb elements reciclats de la natura.  
Ho farem amb restes de poda pintada de blau a l’escola. Entrellaçant branques, entre tots, teixirem un laberint ben gros, que serà com una gran abraçada de 3 segments, un de gran, un de mitjà i un de petit.  Quedaran camins ombrívols per on  es podrà córrer i saltar o imaginar i recordar. No hi haurà cap entrada ni sortida massa evidents, però qui així ho  busqui, arribarà a una llum, com si hi retrobés els seus somriures. 
La pròpia manera de construir-lo l'hem pensat per que sigui un espai de trobada i confort col·lectiu. Farem treball manual al voltant de la instal·lació, teixint branques, fins aixecar el laberint entre tots.
No cal que us diguem, que esteu tots convidats a participar-hi i que ens agradaria fer molta pinya.

Calendari:
Aquests són els dies que hi dedicarem:
- Divendres 29, de 7h a 3h replanteig i muntatge de l’esquelet in situ amb l’ajuda de la brigada municipal
- Cap de setmana del divendres 29 a la tarda fins el diumenge 1 de maig,  aplec col·lectiu de famílies de l’escola i amics de la família Franch Pujadas al lloc de la instal·lació. 
- Del 2 al 6 de maig, els alumnes acompanyats dels seus mestres, i qui vulgui passar a les tardes, acabaran de teixir tota l’estructura amb branques i s’hi posaran les flors.

      
Equip Annexa JP
Isabel la Catòlica,24-26
17004 Girona .Tf.972202186