13 de maig 2011

Enllumenat públic al Camí del Palco dels Sastres

L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament informa que a partir del dilluns 16 de maig s’iniciaran les obres d’instal·lació de l’enllumenat públic al Camí del Palco dels Sastres. Els treballs es faran de les 7h a les 14h i està previst que durin una setmana.

Afectacions a la circulació de vehicles:

1a fase (2 -3 dies) – Tall del primer tram del Camí Palco dels Sastres, entre el carrer de Vista Alegre i el disseminat Caputxins. Els vehicles afectats hauran d’entrar i sortir per la pujada de les Pedreres. Es permetrà la circulació en els dos sentits de la marxa.

2a fase (2 dies) – Tall del segon tram del Camí Palco dels Sastres, entre el disseminat Caputxins i la pujada dels Polvorins. Els vehicles afectats podran entrar i sortir des del carrer Vista Alegre. Es permetrà la circulació en els dos sentits de la marxa.

Es permetrà l’accés als guals afectats pels talls.

En cas de pluja, aquestes afectacions a la via pública es posposarien. La nova data es publicaria a la pàgina web de mobilitat.

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir a l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 030) o bé a la bústia d’avisos de la web municipal www.girona.cat/avisos/.